11 Aralık 2013 Çarşamba

kombi neden su eksiltmesi

Kombi neden su esiltmesi yapar , durduk yere kombi su kaybı yaşamaz muhakak yaşanan bu olayın bir yerden sızıntı olduğuna işarettir. Bu sızıntı görünür veya görünmez olabilir bunun takibini sizde yapabilirsiniz.Bir kuru peçete ile petek vanalarını kontrol ediniz ıslaklık varsa bunu tesisatçınıza sıkmasını ve keten sarmasını söyleyiniz. Eğer görünür bir yerde sızıntı yok ise tesisatın bilinmeyen bir noktasında kaçak oluşumu meydana gelmiştir. Bu oluşumda gözlem zor olduğu gibi su kaçağının bulunmasıda gayet zordur.

Kombi su eksitmesi görünmeyen bir yerde ise bazı belirtileri vardır. Evin içinde parke kabarması ve yer yer 1 metreyi aşmayan duvarda küf ve kabartılar. Sakın bir tesisatçı bulup evi kırdırmaya kalmayın astarı yüzünden pahalıya gelir. Firmamızı arayarak gereken kayıp kontrolleri yapıldıktan sonra ilaçla kapama servisi verilmektedir.

İlaç hakkında kısa bir bilgi vermek isteriz genelde müşterilerimiz kimyasal kapamaya pek sıcak bakmaz çünkü hiç duyulmamaış yeni deneyeceği olan birşey ama firmamız 24 saat içinde kaçak olan bölüm kapanmaz ise ücret iadesi yapmayı garanti ediyor. İlacın tuttuğunu nasıl anlayacaksınız kombi su eksitmesi artık olmayacak en belirgin özelliği budur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder